fbpx

En ridbyxa med vadderat säte

modell Hanna

Modellen Hanna är utvecklad för att skapa den absolut bästa ridupplevelsen. Varje detalj på ridbyxan är framtagen med utgångspunkten att höja komforten för ryttaren.

Ridbyxan är tillverkad av högkvalitativt material från den franska premiumleverantören Payen. Tyget har en borstad insida av merinoull som är elastisk och isolerande samtidigt som det transporterar svett. Det vävda tyget är mer slitstarkt och har en högre täthet än det som ofta används för stickade stretchplagg.

Yttertyget är vind- och vattenavvisande. Impregneringen förhindrar att de enskilda dropparna blir en vattenfilm och pärlar istället av ytan, rinner ner och droppar av.

Detaljer

 • Hög midja
 • Helskodda med silikongrips
 • Vadderade i sätet
 • Premiumtyg med merinoull på insidan och en impregnerad utsida
 • Fyrvägsstretch
 • Tillverkade i Europa

  Material:
  Nylon: 49%
  Merinoull: 28%
  Elastan: 23%

För ökad komfort

Noami har utvecklat en vaddering speciellt för ryttaren tillsammans med Elastic Inteface. Ett välkänt varumärke inom cykelindustrin med säte i Veneto-regionen i Italien, i skuggan av den alpina foten och Dolomiterna.

Rörelsemönstret för ryttaren skiljer sig från cyklisten och därför behövdes en helt unik vaddering produceras för optimal passform och funktion. Vadderingen i Noamis ridbyxa är stötdämpande, vilket ökar komforten för ryttaren och gör det lättare att sitta kvar djupt i sadeln.

En vaddering utvecklad speciellt för ridning

Toppskikt
Toppskikt
Topp- och underskikt
Underskikt
30 DAGARS ÖPPET KÖP

Handla säkert med Klarna

Gratis frakt

Få din produkt säkert med Postnord eller DHL

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
* obligatorisk uppgift
Varukorg

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.