fbpx

Köpvillkor

Dessa villkor gäller för alla beställningar som skickas in till Noamis webbutik på noami.se (hädanefter benämnt webbutiken) och täcker alla inköpsavtal mellan dig som konsument och Noami AB (hädanefter benämnt Noami). Villkoren kan kontinuerligt uppdateras variera från en tid till en annan.

För att genomföra en beställning i webbutiken måste du vara minst 18 år och inte vara under förmyndarskap. Noami förutsätter att minderåriga som utför inköp i webbutiken lämnar sanningsenliga uppgifter om sin ålder och/eller har nödvändigt samtycke från sin förmyndare till att köpa artiklar. Beställningar gjorda i en annan persons namn utan hens samtycke kommer att rapporteras till myndigheterna.

Ett bindande inköpsavtal ingås så snart din beställning har bekräftats av oss och en orderbekräftelse har skickats från Noami till den e-postadress som du angav vid ditt köp. När din beställning levererats och Noami mottagit en fullgod betalning står du som ägare för produkterna och är därmed ansvarig för dess förlust och/eller förstörelse. Presentkort kan ej returneras eller bytas mot någon annan vara. Borttappat Presentkort kan ej ersättas.

Om en artikel tagit slut innan din orderstatus uppdaterats korrekt i webbutiken kommer Noami att underrätta dig om detta via e-post. Vi kan då föreslå en annan produkt eller annullera din beställning och ge dig full återbetalning för köpet. Noami förbehåller sig rätten att neka eller återkalla ett inköpsavtal vid misstanke av bedrägeri eller andra handlingar som liknar bedrägeri, till exempel misstanke om olaglig användning av annan persons kreditkort.

Frakt
Noami erbjuder fri frakt inom Sverige. Välj mellan DHL eller Postnord som fraktalternativ. Leveranstid är 1-3 arbetsdagar.
Eventuell returkostnad betalar köparen.

Företag
Namn: Noami AB
Adress: Strindbergsgatan 41, 115 31 Stockholm
Organisationsnummer: 559218-6042
Momsregistreringsnummer: SE559218604201

Ångerrätt & retur

Du som kund har alltid 30 dagars öppet köp från det att du tagit emot din order från oss.
Produkten/produkterna måste vara oanvänd(a) och i samma skick som vid leverans.
Produkten/produkterna måste ligga i sin originalförpackning och vara intakt med lappar.

Hur gör jag en retur?

Skicka ett mail till support@noami.se så hjälper vi dig med din retur.

Varukorg

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.