fbpx

Om oss

Karin Sigerud

Grundare

Noami grundades 2020 av Karin Sigerud

Med en ambition om att erbjuda en helt unik ridbyxa med ökad komfort för ryttaren påbörjades produktutvecklingen i början av 2020. Två och ett halvt år senare finns Noamis första ridbyxa tillgänglig för marknaden.
Varje detalj är utvald med omsorg och kvaliteten är fantastisk.

”Det har varit många utmaningar på vägen så det känns fantastiskt att Noami nu kan erbjuda en vadderad ridbyxa av absolut toppkvalitet”

Karin Sigerud

Hållbarhet

Det mest hållbara klädesplagget är det som aldrig blir köpt. Med absolut högsta kvalitet genomgående har Noamis ridbyxor lång livslängd.

Våra byxor är gjorda av material producerat i Frankrike och Italien och själva produktionen sker i Litauen. Att hålla produktionen så nära som möjligt är en av Noamis hjärtefrågor.

Värderingar

För Noami är det viktigt att du känner dig inkluderad oavsett social bakgrund, utseende, etnisk tillhörighet, ålder eller sexuell läggning.

Historiskt sett finns det starka traditionella ramar inom ridsportbranschen, inte minst utseendemässigt. Noami vill bidra till en utveckling med ökad inkludering och individualism.

Ridbyxan Hanna

Idag är det många ryttare som får ont i grenen och sittbenen vid ridning. Olika kreativa lösningar finns för att komma runt problemet, så som att lägga i skyddande material i byxan eller lägga någonting mjukt på sadeln.

Nu finns det en ridbyxa med vadderat säte som ger dig en helt ny typ av ridupplevelse. Vadderingen är stötdämpande, vilket skyddar och ökar komforten för ryttaren. Den dämpande effekten gör det också lättare att sitta kvar djupt i sadeln med förbättrad sits som resultat.

Noami har utvecklat vadderingen tillsammans med Elastic Inteface – ett välkänt varumärke inom cykelindustrin med säte i Veneto-regionen i Italien. Rörelsemönstret för ryttaren är unikt för sporten och därför har vi tagit fram en exklusiv vaddering med optimal passform och funktion just för ryttaren.

Ridbyxan är tillverkad av högkvalitativt tyg från den franska premiumleverantören Payen. Det vävda tyget har en borstad insida av merinoull som är elastiskt och isolerande samtidigt som det transporterar bort fukt. Tyget är vind- och vattenavvisande med en impregnerad utsida.

30 DAGARS ÖPPET KÖP

Handla säkert med Klarna

Gratis frakt

Få din produkt säkert med Postnord eller DHL

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
* obligatorisk uppgift
Varukorg

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.