fbpx

Ridkläder för Långa Turer med Smärtlindring

Är du en engagerad ryttare som längtar efter överlägsen komfort under långa turer? Då har du kommit till rätt plats. Noami, grundat av Karin Sigerud år 2020, har skapat en fullständigt unik ridbyxa som kommer att revolutionera din ridupplevelse för alltid.

Noamis Fokus på Hållbarhet

På Noami tror vi starkt på att skapa kläder av allra högsta kvalitet med lång hållbarhet. För oss är det mest hållbara plagget ett som aldrig behöver ersättas. Därför har vi noga utvalt material från Frankrike och Italien och valt att producera våra ridbyxor i Litauen för att minimera vår miljöpåverkan.

Inkludering och Individualism som Driver Noami

Vår målsättning är att skapa en inkluderande miljö oavsett social bakgrund, utseende, etniskt ursprung, ålder eller sexuell läggning. Noami strävar efter att bryta de traditionella normerna inom ridsporten och främja ökad inkludering och individualism.

Ridbyxan Hanna – Smärtlindring och Ökad Komfort

Många ryttare upplever obehag och smärta i grenen och sittbenen under långa ridturer. Nu finns det dock en lösning – ridbyxan Hanna från Noami.

Unik Stötdämpning för Optimal Komfort

Hanna är utrustad med en vadderad sits som ger en helt ny nivå av komfort och smärtlindring. Vadderingen är stötdämpande och ger en förbättrad upplevelse i sadeln. Det innebär inte bara ökad komfort utan också en stabilare och djupare sits.

Exklusiv Vaddering från Elastic Interface

Vi har samarbetat med Elastic Interface, ett väletablerat varumärke inom cykelindustrin i Italien, för att utveckla vår exklusiva vaddering. Denna vaddering är speciellt anpassad för ryttare och erbjuder en perfekt passform och funktion.

Premiummaterial för Hållbarhet och Komfort

Noamis ridbyxa är tillverkad av högkvalitativt tyg från den franska premiumleverantören Payen. Tyget har en borstad insida av merinoull som är elastiskt och isolerande, samtidigt som det transporterar bort fukt och håller dig torr. Dessutom är tyget vind- och vattenavvisande med en impregnerad yta.

Slutsats

Om du letar efter ridkläder för långa turer med smärtlindring behöver du inte leta längre. Noamis ridbyxa Hanna är resultatet av noggrant arbete med fokus på kvalitet, komfort och hållbarhet. Ge dig själv den bästa möjliga ridupplevelsen med Noami.

Varukorg

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.