fbpx

En helt unik ridbyxa med rider’s pad.
Utvecklad för den absolut
bästa ridupplevelsen.

Ridbyxan Hanna

Idag är det många ryttare som får ont i grenen och sittbenen vid ridning. Olika kreativa lösningar finns för att komma runt problemet, så som att lägga i skyddande material i byxan eller lägga någonting mjukt på sadeln.

Nu finns det en ridbyxa med vadderat säte som ger dig en helt ny typ av ridupplevelse. Vadderingen är stötdämpande, vilket skyddar och ökar komforten för ryttaren. Den dämpande effekten gör det också lättare att sitta kvar djupt i sadeln med förbättrad sits som resultat.

Noami har utvecklat vadderingen tillsammans med Elastic Inteface – ett välkänt varumärke inom cykelindustrin med säte i Veneto-regionen i Italien. Rörelsemönstret för ryttaren är unikt för sporten och därför har vi tagit fram en exklusiv vaddering med optimal passform och funktion just för ryttaren.

Ridbyxan är tillverkad av högkvalitativt tyg från den franska premiumleverantören Payen. Det vävda tyget har en borstad insida av merinoull som är elastiskt och isolerande samtidigt som det transporterar bort fukt. Tyget är vind- och vattenavvisande med en impregnerad utsida.

Modell Hanna

En ridbyxa i premiummaterial
med vadderat säte

30 DAGARS ÖPPET KÖP

Handla säkert med Klarna

Gratis frakt

Få din produkt säkert med Postnord eller DHL

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
* obligatorisk uppgift
Varukorg

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.